Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Budapest: Robin Haase – Borna Coric

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Budapest. Nederlander Robin Haase is de nummer 64 van de ATP-wereldranglijst en is ongeplaatst in Budapest. Hij treft in de Kroaat Borna Coric de nummer vijftien van de ATP-wereldranglijst die juist als tweede is geplaatst in Hongarije. Haase en Coric speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Haase won de eerste ontmoeting. Terwijl de laatste ontmoeting door Coric werd gewonnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.