Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Budapest: Steve Darcis – Damir Dzumhur

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Budapest. De Belg Steve Darcis, de nummer 53 van de ATP-wereldranglijst. Tegen de Bosniër Damir Dzumhur, de nummer 90 van de ATP-wereldranglijst. Beiden troffen elkaar één keer eerder in het verleden. Darcis won die ontmoeting, eerder dit jaar, van Dzumhur.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Bwin vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van Bwin bekijken. Het mooie aan de livestreams van Bwin is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Bwin dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Bwin, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50,00 Bonus
Naast dat je bij Bwin via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij Bwin ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Bwin dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50,00 van Bwin.