Livestream ATP Londen: Marin Cilic – Novak Djokovic

Finale tenniswedstrijd bij het ATP van Londen. Al vijftien keer eerder kwamen de Kroaat Marin Cilic en de Serviër Novak Djokovic tegen elkaar uit. En vandaag, in de finale in Londen, staan beiden heren weer tegenover elkaar. Van de eerdere ontmoetingen wist Cilic één ontmoeting te winnen. Terwijl Djokovic de andere veertien ontmoetingen op zijn naam kon schrijven. Cilic is de huidige nummer zes van de ATP-wereldranglijst. En heeft in de persoon van Djokovic de huidige nummer 22 van de ATP-wereldranglijst tegenover hem staan.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.