Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Londen: Roger Federer – Kei Nishikori

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Londen. De nummer drie van de ATP-wereldranglijst is de Zwitser Roger Federer. En hij staat vandaag tegenover de nummer negen van de ATP-wereldranglijst de Japanner Kei Nishikori. Beiden speelden dit jaar al twee keer eerder tegen elkaar. En in het verleden hadden Federer en Nishikori al een totaal van negen ontmoetingen tegen elkaar. Federer won daarvan zeven ontmoetingen. Terwijl twee ontmoetingen van het totaal aantal ontmoetingen door Nishikori werden gewonnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.