Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Madrid: Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas

Finale tenniswedstrijd bij het ATP van Madrid. De Serviër Novak Djokovic is de nummer één van de ATP-wereldranglijst. En hij treft vandaag in de Griek Stefanos Tsitsipas de nummer negen van de ATP-wereldranglijst. Djokovic en Tsitsipas speelden in het verleden één keer eerder tegen elkaar. Verassend genoeg verloor Djokovic die ontmoeting vorig jaar van Tsitsipas. De winnaar van de ontmoeting van vandaag pakt de titel dit jaar in Madrid.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.