Livestream ATP Miami: Novak Djokovic – Bernard Tomic

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Miami. De nummer één van de ATP-wereldranglijst is uiteraard nog steeds de Serviër Novak Djokovic. En hij treft vandaag in Miami de nummer 81 van de ATP-wereldranglijst, de Australiër Bernard Tomic. Djokovic en Tomic speelden in het verleden vijf keer eerder tegen elkaar. Djokovic won al die vijf ontmoetingen zonder al te veel problemen van Tomic. Djokovic verloor zelfs nog maar één set van Tomic.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.