Livestream ATP Miami: Novak Djokovic – Roberto Bautista Agut

Vierde ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Miami. De Serviër Novak Djokovic tegen de Spanjaard Roberto Bautista Agut. Djokovic is de nummer één van de ATP-wereldranglijst. En in Bautista Agut treft hij de nummer 25 van de ATP-wereldranglijst. De 31-jarige Djokovic en de 30-jarige Bautista Agut speelden in het verleden negen keer eerder tegen elkaar. Djokovic won daarvan zeven ontmoetingen. Waaronder de eerste vijf ontmoetingen tussen beiden. Terwijl Bautista Agut twee ontmoetingen van het totaal wist te winnen. Waaronder de laatste ontmoeting, eerder dit jaar, tussen beiden.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.