Livestream ATP ‘s-Hertogenbosch: Robin Haase – Ivo Karlovic

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het ATP van ‘s-Hertogenbosch. Nederlander Robin Haase is de nummer 44 van de ATP-wereldranglijst en als zesde geplaatst in ‘s-Hertogenbosch. Hij treft vandaag het Kroatische servicekanon Ivo Karlovic, die de nummer 90 van de ATP-wereldranglijst is en ongeplaatst is. Beiden heren troffen elkaar op het hoogste niveau één keer eerder. Haase won die ontmoeting, ook in ‘s-Hertogenbosch, in drie sets van Karlovic.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.