Livestream ATP Umag: Guido Pella – Robin Haase

Halve finale tenniswedstrijd bij het ATP van Umag. Ondanks dat beiden heren al aardig wat jaren tennissen op het hoogste wereldwijde tennis niveau. Speelden de Argentijn Guido Pella en de Nederlander Robin Haase in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar. Vandaag is deze halve finale dus de eerste ontmoeting tussen beiden. Pella is de nummer 72 van de ATP-wereldranglijst. En treft in Haase de nummer 38 van de ATP-wereldranglijst.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.