Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Australian Open: Denis Istomin – Roger Federer

Eerste ronde tenniswedstrijd bij Australian Open. Denis Istomin is de nummer 99 van de ATP-wereldranglijst. En hij heeft vandaag de oneerbiedige taak om bij de Australian Open tegen Roger Federer uit te komen. Federer is namelijk de nummer drie van de ATP-wereldranglijst. En Federer wordt gezien als één van de grote favorieten in Australië. Istomin en Federer speelden in het verleden al zes keer eerder tegen elkaar. Istomin verloor al die zes ontmoetingen van Federer. Die zes ontmoetingen waren wel alweer enkele jaren geleden.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.