Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Australian Open: Novak Djokovic – Daniil Medvedev

Vierde ronde tenniswedstrijd bij Australian Open. De Serviër Novak Djokovic is op dit moment de beste tennisser van de wereld. En hij treedt vandaag aan tegen de Rus Daniil Medvedev, de nummer negentien van de ATP-wereldranglijst. Djokovic en Medvedev speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Djokovic won beiden ontmoetingen zonder problemen van Medvedev.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.