Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Australian Open: Novak Djokovic – Kei Nishikori

Kwartfinale tenniswedstrijd bij Australian Open. De gedoodverfde favoriet in Australië is de Serviër Novak Djokovic, de nummer één van de ATP-wereldranglijst. Zijn tegenstander is vandaag de Japanner Kei Nishikori, de nummer negen van de ATP-wereldranglijst. Beiden tennissers hebben in het verleden al aardig wat ontmoetingen gehad. Djokovic en Nishikori speelden namelijk al zeventien keer eerder tegen elkaar. Djokovic won daarvan maar liefst vijftien ontmoetingen. Terwijl Nishikori maar twee ontmoetingen van het totaal wist te winnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.