Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Australian Open: Novak Djokovic – Lucas Pouille

Halve finale tenniswedstrijd bij Australian Open. Dat Novak Djokovic vandaag in actie moet komen bij de Australian Open zal voor de meeste mensen geen verassing zijn. De Serviër Djokovic is de nummer één van de ATP-wereldranglijst en is al geruimde tijd goed in vorm. Zijn tegenstander is verassend genoeg Lucas Pouille. De Fransman Pouille is namelijk de nummer 31 van de ATP-wereldranglijst en hij is ‘’maar’’ als nummer 28 geplaatst in Australië. Djokovic en Pouille speelden, ondanks dat beiden al heel wat jaren actief zijn, in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.