Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Australian Open: Novak Djokovic – Rafael Nadal

Finale tenniswedstrijd bij Australian Open. De Serviër Novak Djokovic, de nummer één van de ATP-wereldranglijst. Tegen de Spanjaard Rafael Nadal, de nummer twee van de ATP-wereldranglijst. Djokovic en Nadal lijken op dit moment ver boven de rest van de tennissers uit te steken en daarom is dit uiteraard een prachtige finale in Australië. Djokovic en Nadal speelden in het verleden al maar liefst 52 keer eerder tegen elkaar. Misschien enig sinds verassend won Djokovic daarvan 27 ontmoetingen. Terwijl Nadal van het totaal 25 ontmoetingen wist te winnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.