Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Australian Open: Stefanos Tsitsipas – Rafael Nadal

Halve finale tenniswedstrijd bij Australian Open. Een prachtige ontmoeting vandaag in Australië. Namelijk de nummer vijftien van de ATP-wereldranglijst, de Griek Stefanos Tsitsipas. Tegen de nummer twee van de ATP-wereldranglijst, de Spanjaard Rafael Nadal. Beiden tennissers lijken op dit moment prima in vorm te zijn. Waardoor de 20-jarige Tsitsipas en de 32-jarige Nadal nog wel eens voor vuurwerk kunnen gaan zorgen. In het verleden speelden Tsitsipas en Nadal twee keer eerder tegen elkaar. Tsitsipas verloor beiden ontmoetingen met duidelijke cijfers van Nadal.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.