Livestream Roland Garros: Andy Murray – Karen Khachanov

Vierde ronde tenniswedstrijd bij Roland Garros. De nummer één van de plaatsingslijst, en uiteraard ook de nummer één van de ATP-wereldranglijst, komt vandaag weer in actie bij Roland Garros. De Schot Andy Murray. Hij staat vandaag in Frankrijk tegenover de nummer 53 van de ATP-wereldranglijst, de Rus Karen Khachanov. Murray en Khachanov stonden in het verleden nog nooit eerder tegenover elkaar en treffen elkaar vandaag dus voor de eerste keer.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.