Livestream Roland Garros: Andy Murray – Martin Klizan

Tweede ronde tenniswedstrijd bij Roland Garros. Met pijn en moeite kwam Andy Murray, de Schotse nummer één van de ATP-wereldranglijst, de eerste ronde van Roland Garros door. Waar hij vandaag, in de tweede ronde, tegen de Slowaak Martin Klizan staat, die de nummer 50 van de ATP-wereldranglijst is. Beiden heren speelden in het verleden één keer eerder tegen elkaar. Murray won die ontmoeting, vorig jaar, met veel moeite van Klizan.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Bwin vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van Bwin bekijken. Het mooie aan de livestreams van Bwin is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Bwin dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Bwin, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50,00 Bonus
Naast dat je bij Bwin via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij Bwin ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Bwin dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50,00 van Bwin.