Livestream Roland Garros: Catherine Bellis – Kiki Bertens

Tweede ronde tenniswedstrijd bij Roland Garros. In de eerste ronde van Roland Garros stond de Amerikaanse Catherine Bellis al tegenover een Nederlandse tegenstandster. En vandaag in de tweede ronde is dat weer het geval. Nu is haar tegenstandster namelijk Kiki Bertens. Bellis is de nummer 48 van de WTA-wereldranglijst. En treft in Bertens de nummer achttien van de WTA-wereldranglijst. Bellis en Bertens stonden in het verleden één keer eerder tegenover elkaar. Bellis verloor die ontmoeting, eerder dit jaar, in twee sets van Bertens.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Bwin vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van Bwin bekijken. Het mooie aan de livestreams van Bwin is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Bwin dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Bwin, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50,00 Bonus
Naast dat je bij Bwin via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij Bwin ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Bwin dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50,00 van Bwin.