Livestream Roland Garros: Robin Haase – Rafael Nadal

Tweede ronde tenniswedstrijd bij Roland Garros. Nederlander Robin Haase moet vandaag echt vol aan de bak bij Roland Garros. Zijn tegenstander is namelijk de Spanjaard Rafael Nadal, de beste tennisser ter wereld op de gravel ondergrond. Haase is de nummer 46 van de ATP-wereldranglijst en is ongeplaatst in Frankrijk. Terwijl Nadal de nummer vier van de ATP-wereldranglijst is, en ook als vierde is geplaatst bij Roland Garros. Haase en Nadal speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Haase verloor beiden ontmoetingen van Nadal.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Bwin vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van Bwin bekijken. Het mooie aan de livestreams van Bwin is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Bwin dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Bwin, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50,00 Bonus
Naast dat je bij Bwin via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij Bwin ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Bwin dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50,00 van Bwin.