Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream US Open: Julien Benneteau – Jan-Lennard Struff

Tweede ronde tenniswedstrijd bij US Open. Een mooie ontmoeting tussen twee heren die onwijs dicht bij elkaar staan op de ATP-wereldranglijst. Namelijk de Fransman Julien Benneteau, de nummer 60 van de ATP-wereldranglijst. En de Duitser Jan-Lennard Struff, de nummer 58 van de ATP-wereldranglijst. Beiden heren speelden in het verleden één keer eerder tegen elkaar. Benneteau verloor die ontmoeting van Struff.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.