Livestream Wimbledon: Karolina Pliskova – Kiki Bertens

Vierde ronde tenniswedstrijd bij Wimbledon. De Tsjechische Karolina Pliskova is de nummer acht van de WTA-wereldranglijst en de nummer zeven van de plaatsingslijst bij Wimbledon. En ze is de volgende tegenstandster van de Nederlandse Kiki Bertens, die de nummer twintig van de WTA-wereldranglijst is en tevens de nummer twintig van de plaatsingslijst is. Pliskova en Bertens speelden in het verleden drie keer eerder tegen elkaar. Pliskova won daarvan twee ontmoetingen, waaronder zonder al te veel problemen de ontmoeting eerder dit jaar. Terwijl Bertens van het totaal één ontmoeting wist te winnen.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.