Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Wimbledon: Nick Kyrgios – Kei Nishikori

Derde ronde tenniswedstrijd bij Wimbledon. De Australiër Nick Kyrgios is als vijftiende geplaatst op de heilige gras ondergrond van Wimbledon. En treft in de Japanner Kei Nishikori de nummer 24 van de plaatsingslijst. Kyrgios en Nishikori speelden in het verleden drie keer eerder tegen elkaar. Kyrgios verloor al die drie ontmoetingen van Nishikori.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.