Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Wimbledon: Nick Kyrgios – Rafael Nadal

Tweede ronde tenniswedstrijd bij Wimbledon. Dit kan vandaag wel eens een zeer interessante ontmoeting gaan worden op de gras ondergrond van Wimbledon. De Australiër Nick Kyrgios tegen de Spanjaard Rafael Nadal. Twee tennissers die zeker niet samen door één deur kunnen. Maar ook twee tennissers die van een zeer behoorlijk tennisniveau zijn. Kyrgios is de nummer 43 van de ATP-wereldranglijst. En hij treft in Nadal de nummer twee van de ATP-wereldranglijst. Kyrgios en Nadal speelden in het verleden zes keer eerder tegen elkaar. Kyrgios won drie ontmoetingen, waaronder de eerdere ontmoeting op Wimbledon. Terwijl Nadal ook drie ontmoetingen wist te winnen, al was de laatste overwinning alweer twee jaar geleden.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.