Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream Wimbledon: Novak Djokovic – Roger Federer

Finale tenniswedstrijd bij Wimbledon. Een super finale vandaag bij Wimbledon. De nummer één van de ATP-wereldranglijst, de Serviër Novak Djokovic. Tegen de nummer drie van de ATP-wereldranglijst, de Zwitser Roger Federer. Misschien wel de finale waar de hele wereld op zat te hopen. Djokovic en Federer speelden in het verleden al maar liefst 47 keer eerder tegen elkaar. Djokovic won daarvan 25 ontmoetingen. Waaronder de laatste drie ontmoetingen sinds het jaar 2016. Terwijl Federer 22 ontmoetingen wist te winnen. Waaronder de laatste ontmoeting tussen beiden in het Verenigd Koninkrijk, echter was dat niet op Wimbledon.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.