Livestream Wimbledon: Robin Haase – Mikhail Youzhny

Eerste ronde tenniswedstrijd bij Wimbledon. De beste Nederlandse tennisser van dit moment, Robin Haase, treft in Londen meteen een zware opponent. De Rus Mikhail Youzhny is zijn tegenstander. Haase wist nog nooit van Youzhny te winnen en zal daardoor vandaag vol aan de bak moeten om ook maar een kansje te maken op het bereiken van de volgende ronde.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Unibet vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestreams van Unibet bekijken. Het mooie aan de livestreams van Unibet is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Unibet dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Unibet, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50 Bonus
Naast dat je bij Unibet via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden kun je bij Unibet ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Unibet dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50 van Unibet.