Livestream WTA Beijing: Katerina Siniakova – Kiki Bertens

Derde ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Beijing. Katerina Siniakova uit Tsjechië is in Beijing de volgende tegenstandster van Kiki Bertens uit Nederland. Siniakova is de nummer 40 van de WTA-wereldranglijst en is ongeplaatst in China. Terwijl Bertens de nummer elf van de WTA-wereldranglijst is en ook als elfde is geplaatst in Beijing. Beiden dames speelden in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.