Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Budapest: Arantxa Rus – Ekaterina Alexandrova

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Budapest. De Nederlandse Arantxa Rus staat vandaag in Budapest tegenover de Russische Ekaterina Alexandrova. Rus is de nummer 128 van de WTA-wereldranglijst en is ongeplaatst in Hongarije. Terwijl Alexandrova de nummer 64 van de WTA-wereldranglijst is en als vijfde is geplaatst. Beiden dames speelden in het verleden al vier keer eerder tegen elkaar. Rus won daarvan de laatste ontmoeting. De eerste drie ontmoetingen werden door Alexandrova gewonnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.