Livestream WTA Charleston: Maria Sakkari – Kiki Bertens

Derde ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Charleston. Maria Sakkari uit Griekenland is de nummer 50 van de WTA-wereldranglijst en als vijftiende geplaatst in Charleston. In de Nederlandse Kiki Bertens treft ze de nummer zes van de WTA-wereldranglijst die als tweede is geplaatst op het Amerikaanse gravel. Sakkari en Bertens speelden in het verleden al vijf keer eerder tegen elkaar waarbij steeds de winnares van de eerste set de ontmoeting wist te winnen. Sakkari won drie ontmoetingen. Bertens won twee ontmoetingen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.