Livestream WTA Indian Wells: Alison Riske – Alison van Uytvanck

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Indian Wells. De Amerikaanse Alison Riske is de nummer 46 van de WTA-wereldranglijst. En vandaag in Indian Wells de tegenstandster van de Belgische Alison van Uytvanck. Die de nummer 51 van de WTA-wereldranglijst is. Een paar jaar geleden speelden Riske en Van Uytvanck voor de eerste, en laatste, keer tegen elkaar. Riske won die ontmoeting zonder een set te verliezen van Van Uytvanck.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.