Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Indian Wells: Angelique Kerber – Bianca Andreescu

Finale tenniswedstrijd bij het WTA van Indian Wells. De nummer acht van de plaatsingslijst tegen iemand die is toegelaten met een wildcard. Dat is vandaag de finale in Indian Wells. Angelique Kerber uit Duitsland is de nummer acht van de WTA-wereldranglijst. En ze treft in Bianca Andreescu uit Canada de nummer 60 van de WTA-wereldranglijst. Naast het grote verschil op de WTA-wereldranglijst is Kerber ook nog eens dertien jaar ouder dan Andreescu. Beiden dames speelden in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.