Livestream WTA Indian Wells: Kiki Bertens – Garbine Muguruza

Vierde ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Indian Wells. Kiki Bertens uit Nederland is de nummer zeven van de plaatsingslijst en de nummer zeven van de WTA-wereldranglijst. In Garbine Muguruza uit Spanje treft ze de nummer twintig van de plaatsingslijst die tevens ook de nummer twintig van de WTA-wereldranglijst is. Beiden dames speelden in het verleden vier keer eerder tegen elkaar. Bertens won daarvan drie ontmoetingen. Dat waren de eerste drie ontmoetingen tussen beiden die alle drie op de gravel ondergrond gespeeld werden. Terwijl Muguruza één ontmoeting van het totaal aantal ontmoetingen wist te winnen. Dat was de laatste ontmoeting. Die net als bij Indian Wells op een hardcourt ondergrond werd gespeeld.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.