Livestream WTA Linz: Barbara Haas – Kiki Bertens

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Linz. We gaan richting het einde van dit jaar. En in Linz is de Oostenrijkse Barbara Haas, die dus voor eigen publiek speelt, de volgende tegenstandster van de Nederlandse Kiki Bertens. Haas is de nummer 192 van de WTA-wereldranglijst en is in Linz toegelaten met een wildcard. Ze treft in Bertens de nummer tien van de WTA-wereldranglijst die de nummer twee van de plaatsingslijst is. Haas en Bertens speelden in het verleden nog nooit eerder tegen elkaar.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.