Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Madrid: Caroline Garcia – Petra Kvitova

Derde ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Madrid. De ongeplaatste Caroline Garcia uit Frankrijk. Tegen de als tweede geplaatste Petra Kvitova uit Tsjechië. Garcia en Kvitova speelden in het verleden al zeven keer eerder tegen elkaar. Opmerkelijk daarbij is dat al die voorgaande ontmoetingen op de harde ondergrond werden gespeeld. Vandaag is dus de eerste ontmoeting tussen beiden op de gravel ondergrond. Garcia won drie ontmoetingen van het totaal aantal ontmoetingen. Terwijl Kvitova vier ontmoetingen van de zeven ontmoetingen wist te winnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.