Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Madrid: Kiki Bertens – Anastasija Sevastova

Derde ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Madrid. De Nederlandse Kiki Bertens treft in Madrid andermaal een tegenstandster uit Letland. Deze keer is het Anastasija Sevastova. Bertens is de nummer zeven van de WTA-wereldranglijst. Terwijl Sevastova de nummer dertien van de WTA-wereldranglijst is. Beiden tennissters speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Net als vandaag waren die eerdere ontmoetingen op de gravel ondergrond van Madrid. Bertens won de ontmoeting van vorig jaar. Terwijl Sevastova de ontmoeting van twee jaar geleden wist te winnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.