Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Madrid: Kiki Bertens – Jelena Ostapenko

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Madrid. Dat Kiki Bertens uit Nederland een pittige loting heeft in Madrid wordt vandaag nog maar weer eens duidelijk. We zijn pas in de tweede ronde in de Spaanse hoofdstad. Maar haar tegenstandster is Jelena Ostapenko uit Letland. Twee tennissters die beiden goed uit de voeten kunnen op de gravel ondergrond. Bertens is de nummer zeven van de WTA-wereldranglijst. En ze treft in Ostapenko de nummer 31 van de WTA-wereldranglijst. Beiden dames speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Beiden wisten daarbij ieder een ontmoeting van elkaar te winnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.