Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Madrid: Simona Halep – Kiki Bertens

Finale tenniswedstrijd bij het WTA van Madrid. De Roemeense Simona Halep is vandaag in Spanje de volgende tegenstandster van de Nederlandse Kiki Bertens. Halep is de nummer drie van de WTA-wereldranglijst. Terwijl Bertens de nummer zeven van de WTA-wereldranglijst is. Halep en Bertens speelden in het verleden vijf keer eerder tegen elkaar. Halep won drie ontmoetingen, waaronder de laatste ontmoeting op de gravel ondergrond. Bertens won twee ontmoetingen, waaronder de laatste ontmoeting.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.