Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Madrid: Sloane Stephens – Kiki Bertens

Halve finale tenniswedstrijd bij het WTA van Madrid. De nummer acht van de plaatsingslijst in Madrid is de Amerikaanse Sloane Stephens. In de Nederlandse Kiki Bertens treft ze de nummer zeven van diezelfde plaatsingslijst. Beiden tennissters lijken goed in vorm te zijn. Waardoor dit wel eens een hoogstaande ontmoeting kan gaan worden op de gravel ondergrond van Madrid. De twee eerdere ontmoetingen in het verleden tussen beiden werden gewonnen door Stephens ten koste van Bertens.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.