Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Rome: Kiki Bertens – Johanna Konta

Halve finale tenniswedstrijd bij het WTA van Rome. De Nederlandse Kiki Bertens, de nummer vier van de WTA-wereldranglijst. Tegen de Britse Johanna Konta, de nummer 42 van de WTA-wereldranglijst. Bertens en Konta speelden in het verleden vier keer eerder tegen elkaar. Al die vier eerdere ontmoetingen waren op de harde ondergrond. Terwijl er vandaag op de gravel ondergrond van Rome gespeeld gaat worden. Bertens en Konta wisten beiden twee keer van elkaar te winnen in het verleden.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.