Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream WTA Rome: Naomi Osaka – Kiki Bertens

Kwartfinale tenniswedstrijd bij het WTA van Rome. Een super mooie ontmoeting vandaag op de gravel ondergrond van Rome. Het had de finale kunnen zijn. De nummer één van de WTA-wereldranglijst tegen de nummer vier van de WTA-wereldranglijst. De Japanse Naomi Osaka is die nummer één van de WTA-wereldranglijst. Terwijl ze in de Nederlandse Kiki Bertens de nummer vier van de WTA-wereldranglijst treft. Beiden tennissters speelden in het verleden twee keer eerder tegen elkaar. Beiden dames wisten ieder een keer van de ander te winnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.