Livestream WTA ‘s-Hertogenbosch: Arantxa Rus – Ekaterina Alexandrova

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het WTA van ‘s-Hertogenbosch. Twee dames die dicht bij elkaar staan op de WTA-wereldranglijst treffen elkaar vandaag in ‘s-Hertogenbosch. Namelijk de Nederlandse Arantxa Rus, de nummer 100 van de WTA-wereldranglijst. En de Russische Ekaterina Alexandrova, de nummer 110 van de WTA-wereldranglijst. Rus en Alexandrova speelden in het verleden drie keer eerder tegen elkaar. Rus verloor al die drie ontmoetingen van Alexandrova.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.