Livestream WTA ‘s-Hertogenbosch: Natalia Vikhlyantseva – Kiki Bertens

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het WTA van ‘s-Hertogenbosch. De Russische Natalia Vikhlyantseva is de eerste tegenstandster van de Nederlandse Kiki Bertens in ‘s-Hertogenbosch. Wat voor beiden dames geen makkelijke ontmoeting is. Vikhlyantseva is namelijk de nummer 85 van de WTA-wereldranglijst en kan goed uit de voeten op de gras ondergrond. En treft in Bertens de nummer 21 van de WTA-wereldranglijst. Beiden dames speelden nog nooit eerder tegen elkaar.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.