Livestream WTA Seoul: Ajla Tomljanovic – Kiki Bertens

Finale tenniswedstrijd bij het WTA van Seoul. Ajla Tomljanovic uit Australië is in Zuid-Korea de tegenstandster van Kiki Bertens uit Nederland. Tomljanovic is de huidige nummer 53 van de WTA-wereldranglijst. En treft in Bertens de huidige nummer twaalf van de WTA-wereldranglijst. Tomljanovic en Bertens speelden in het verleden één keer eerder tegen elkaar. Tomljanovic verloor die ontmoeting van Bertens in drie sets.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.