Livestream WTA Singapore: Angelique Kerber – Kiki Bertens

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Singapore. Duitsland tegen Nederland. Oftewel de Duitse Angelique Kerber, de beste tennisster van haar land. Tegen de Nederlandse Kiki Bertens, de beste tennisster van ons land. Kerber is de nummer twee van de WTA-wereldranglijst. En treft in Bertens de nummer negen van de WTA-wereldranglijst. Beiden dames speelden in het verleden drie keer eerder tegen elkaar. Eerder dit jaar was Kerber in een ware thriller net te sterk voor Bertens. Terwijl de twee eerdere ontmoetingen daarvoor werden verdeeld door beiden dames.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.