Livestream WTA Singapore: Sloane Stephens – Kiki Bertens

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Singapore. De Amerikaanse Sloane Stephens tegen de Nederlandse Kiki Bertens. Een prachtige ontmoeting tussen twee tennissters die dit jaar goed zijn doorgebroken. Beiden dames zijn tevens in Singapore goed van start gegaan. Stephens is de nummer zes van de WTA-wereldranglijst. En treft in Bertens de nummer negen van de WTA-wereldranglijst. Stephens en Bertens speelden in het verleden pas één keer eerder tegen elkaar. Stephens won die ontmoeting, enkele jaren geleden, met veel moeite van Bertens.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.