Livestream WTA Sydney: Aliaksandra Sasnovich – Petra Kvitova

Halve finale tenniswedstrijd bij het WTA van Sydney. De Wit-Russische Aliaksandra Sasnovich is de volgende tegenstandster van de Tsjechische Petra Kvitova. Sasnovich is de nummer 33 van de WTA-wereldranglijst en is knap via de kwalificatie doorgestroomd naar de halve finale. Terwijl Kvitova de nummer acht van de WTA-wereldranglijst is en als nummer vijf geplaatst is in Australië. Beiden speelden in het verleden één keer eerder tegen elkaar. Sasnovich won die ontmoeting verassend van Kvitova.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.