Livestream WTA Sydney: Ashleigh Barty – Kiki Bertens

Halve finale tenniswedstrijd bij het WTA van Sydney. De Australische Ashleigh Barty, die dus in eigen land speelt. Tegen de Nederlandse Kiki Bertens. Barty is de nummer vijftien van de WTA-wereldranglijst en ongeplaatst in Sydney. Terwijl Bertens de nummer negen van de WTA-wereldranglijst is en als zevende is geplaatst. Een mooie ontmoeting dus tussen deze twee tennissters. Beiden dames speelden twee keer eerder tegen elkaar in het verleden. Barty won die beiden ontmoetingen van Bertens.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.