Livestream WTA Sydney: Petra Kvitova – Angelique Kerber

Kwartfinale tenniswedstrijd bij het WTA van Sydney. Een prachtige kwartfinale tussen de Tsjechische Petra Kvitova en de Duitse Angelique Kerber. Kvitova is de nummer acht van de WTA-wereldranglijst. En treft in Kerber de nummer twee van de WTA-wereldranglijst. Beiden tennissters kennen elkaar al goed uit het verleden. In het verleden kwamen Kvitova en Kerber namelijk al maar liefst twaalf keer eerder uit tegen elkaar. En dat er tussen beiden dames niet veel verschil zit wordt wel onderstreept doordat ieder zes ontmoetingen van het totaal wist te winnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.