Livestream WTA Sydney: Yulia Putintseva – Kiki Bertens

Kwartfinale tenniswedstrijd bij het WTA van Sydney. Yulia Putintseva uit Kazachstan is de volgende tegenstandster van Kiki Bertens uit Nederland. In Sydney, de grootste stad van Australië, staan beiden dames tegenover elkaar. Putintseva is de nummer 44 van de WTA-wereldranglijst en via de kwalificatie doorgestroomd. Terwijl Bertens de nummer negen van de WTA-wereldranglijst is en als zevende geplaatst is. Beiden troffen elkaar in het verleden al vijf keer eerder. Putintseva won daarvan één ontmoeting. Terwijl Bertens vier ontmoetingen van het totaal wist te winnen.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€200,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €200,00 van betFIRST.

Klik hier! Bekijk direct de livestream van deze tenniswedstrijd.