Livestream WTA Wuhan: Kiki Bertens – Anastasia Pavlyuchenkova

Tweede ronde tenniswedstrijd bij het WTA van Wuhan. De Nederlandse Kiki Bertens heeft een zwaar programma voor de boeg gehad. En staat vandaag alweer tegen de Russische Anastasia Pavlyuchenkova. Bertens is de nummer elf van de WTA-wereldranglijst. En treft in Pavlyuchenkova de nummer 39 van de WTA-wereldranglijst. De drie eerdere ontmoetingen tussen Bertens en Pavlyuchenkova werden alle drie gewonnen door Bertens ten koste van Pavlyuchenkova.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij betFIRST vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van betFIRST bekijken. Het mooie aan de livestreams van betFIRST is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Heb je al een account bij betFIRST dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij betFIRST, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€100,00 Bonus
Naast dat je bij betFIRST via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij betFIRST ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij betFIRST dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €100,00 van betFIRST.