Tennis webshop | Tennisnieuws | Wedden op tennis

Livestream ATP Auckland: Finn Tearney – Robin Haase

Eerste ronde tenniswedstrijd bij het ATP van Auckland. Op plaats 494 van de ATP-wereldranglijst vinden we op dit moment Finn Tearney uit Nieuw-Zeeland terug. Deze Tearney, die via de kwalificatie is doorgestroomd, neemt het vandaag op tegen Robin Haase uit ons eigen Nederland. Haase is de nummer 59 van de ATP-wereldranglijst en heeft op papier dus prima mogelijkheden om de volgende ronde te behalen.

Deze tenniswedstrijd kun je live bekijken. Bij Bwin vind je talloze livestreams van verschillende sportwedstrijden. En ook deze tenniswedstrijd kun je via de livestream van Bwin bekijken. Het mooie aan de livestreams van Bwin is het feit dat je ze allemaal gratis kunt bekijken.

Inloggen of registeren
Mocht je al een account hebben bij Bwin dan vind je via deze pagina de livestream van de tenniswedstrijd die je wilt bekijken. Heb je nog geen account bij Bwin, dan kun je jezelf registeren via deze pagina.

€50,00 Bonus
Naast dat je bij Bwin via de livestreams kunt kijken naar deze tenniswedstrijd en naar andere sportwedstrijden. Kun je bij Bwin ook inzetten op sportwedstrijden. Daarmee kun je geld winnen, of verliezen. Heb je nog geen account bij Bwin dan kun je via deze pagina registeren. Doe je dat vandaag nog, dan ontvang je een bonus van maar liefst €50,00 van Bwin.